Altayçeşme Mh. Kentli Sk. 8/A Maltepe - İstanbul
Plotter Blog
Plotter Nedir?

Plotter Nedir?

Bir çizici, vektör grafikleri yazdırmak için kullanılan bir yazıcıya çok benzeyen bir bilgisayar donanım cihazıdır. Toner yerine, çiziciler, geleneksel bir yazıcı gibi bir dizi nokta yerine kağıda birden çok, sürekli çizgi çizmek için bir kalem, kurşun kalem, işaretleyici veya başka bir yazma aracı kullanır. Bir zamanlar bilgisayar destekli tasarım için yaygın olarak kullanılmasına rağmen, bu aygıtlar geniş formatlı yazıcılar tarafından aşamalı olarak azaltılmıştır. Çiziciler, şemaların ve diğer benzer uygulamaların basılı bir kopyasını üretmek için kullanılır.
Plotter Kâğıtları

Plotter Kâğıtları

Plotter kağıdı adını büyük bir yazıcı türü olan plotter yazıcılardan alır. Plotter yazıcı kullanırken plotter kağıdı kullanırsınız. Plotter yazıcı evinizde bulundurabileceğiniz küçük yazıcılardan değildir; büyük baskı ofislerinde kullanılır. Plotter kağıtları da bu nedenle daha çok endüstriyel ürünlerdir. Eğer bir yayıneviniz, matbaanız, baskı ofisiniz ya da mühendislik, mimarlık şirketiniz varsa plotter yazıcılara ve dolayısıyla da plotter kağıtlarına ihtiyacınız olacaktır.
Plotter Bakımı Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Plotter Bakımı Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Yazıcınızı sürekli olarak göz önünde bulundurun çünkü göz önünde bulundurarak ele alın, sorunsuz bir uzun çalışma ömrü elde etmenin en iyi yoludur...

Yazıcının günlük yaşamımızdaki en önemli ekipmanlardan biri olmadığı bilinmektedir. Ofiste ne istendiğine bakılmaksızın, her birinde bir veya daha fazla yazıcı bulunur. Bu cihazın önemini görünce, uygun bir bakım seti yapmanız gerektiği açıktır.

Plotter Bakımı

Plotter Bakımı

Plotter Onarımı: Türkiye'de bir yazıcı onarım organizasyonu olarak, farklı yazıcı sorunları üzerinde çalışıyoruz ve bu sorunların büyük kısmı karşılaştırmalı niteliktedir. Birkaç yazıcı sayfalarda leke bırakıyor, bazıları kağıt üzerinde kağıt kırıyor veya kıvrılıyor veya kağıt sıkışıyor, kağıtlarda farklı baskılar var. Bunlar, yazıcı istemcilerinden son derece normal çağrılardır. Bu sorunlar LaserJet, Renkli lazer jetleri, Çok işlevli yazıcılar, Tasarım jeti veya çiziciler ve hatta mürekkep düzlemi makineleri dahil olmak üzere tüm yazıcı modellerinde meydana gelir.
Yazıcı Onarımı Için En İyi Yeri Keşfetmek

Yazıcı Onarımı Için En İyi Yeri Keşfetmek

Yazıcı Onarımı: Bozuk bir yazıcıya sahip olmak, BT donanımınızı yönetirken karşılaştığınız en büyüleyici karşılaşmalar arasında göze çarpmaz , ancak düşünmeden doğrudan en yakın yazıcı onarım mağazasına göndermeniz gerektiği anlamına gelmez.
HP Yazıcı Onarım Sözleşmesi: İmzalarken Dikkate Alınması Gereken Önemli Noktalar

HP Yazıcı Onarım Sözleşmesi: İmzalarken Dikkate Alınması Gereken Önemli Noktalar

HP yazıcınızdan en iyi sonuçları almanız gerekiyorsa , en iyi ve en ekonomik yazıcı onarım hizmetlerini bulmanız gerekir. Bu makalede, güçlü bir hp yazıcı onarım anlaşmasının size makul bir oranda mükemmel onarım ve bakım hizmetlerini nasıl sağlayabileceği açıklanmaktadır.
  • Sayfa 1 / 1
  • 1
Bize Ulaşın